Reducerat pris! Doftljus plåtburk VOLUSPA Maison Metallo Candle Crisp Champagne 2 vekar

Doftljus plåtburk VOLUSPA Maison Metallo Candle Crisp Champagne 2 vekar

11V2535

Ny produkt

Denna produkt finns inte längre i lager

199,20 kr inkl.

-20%

249,00 kr inkl.

Mer information

 


Voluspa är kända för sina lyxiga doftljus i vackra glas- och plåtburkar. Detta ljus kommer i plåtburk med vackert och exklusivt mönster. Ljuset har en doft av torr champagne blandat med noter av vanilj och ekfat. 50 h brinntid.

Mått: 6x11cm

Rek.pris 299kr

Voluspas ljus är fantastiskt lyxiga och härligt aromatiska och sprider värme och väldoft. Ljusen är med sitt lyxiga utseende i vackra förpackningar en omtyckt inredningsdetalj i hemmet och har blivit något av ett måste för många. Dofter som du inte visste fanns, hittar du bland Voluspas underbara doftljus.

 

Voluspa har en krämig kokosfettblandning som förstärker doftljusens doft. Grundarna har uppnått sitt mål att göra superexklusiva doftljus. Voluspas doftljus har genom åren blivit otroligt populära och gör kunder nöjda över hela världen!

 

Ett bra tips för att förlänga livslängden på ditt nya ljus och bibehålla kvaliteten är att ?snoppa av? veken lite grann varje gång innan man tänder ljuset, så att veken är ca 6 mm lång. Att följa tillverkarens riktlinjer för varje ljus rekommenderas.

Omdömen

Skriv en recension

Doftljus plåtburk VOLUSPA Maison Metallo Candle Crisp Champagne 2 vekar

Doftljus plåtburk VOLUSPA Maison Metallo Candle Crisp Champagne 2 vekar