Reducerat pris! Voluspa Ambre Lumiere Decorative Tin Candle 99g

Voluspa Ambre Lumiere Decorative Tin Candle 99g

11V25112

Ny produkt

Varning: Sista varan i lager!

139,00 kr inkl.

-20,00 kr

159,00 kr inkl.

Mer information

 


Voluspa är kända för sina lyxiga doftljus i vackra glas- och plåtburkar. Detta ljus kommer i metallburk med vacker och exklusiv glans. En varm exotisk blandning av lätt ambra, vanilj & indonesisk patchouli. 25 h brinntid.

Voluspas ljus är fantastiskt lyxiga och härligt aromatiska och sprider värme och väldoft. Ljusen är med sitt lyxiga utseende i vackra förpackningar en omtyckt inredningsdetalj i hemmet och har blivit något av ett måste för många. Dofter som du inte visste fanns, hittar du bland Voluspas underbara doftljus.

 

Voluspa har en krämig kokosfettblandning som förstärker doftljusens doft. Grundarna har uppnått sitt mål att göra superexklusiva doftljus. Voluspas doftljus har genom åren blivit otroligt populära och gör kunder nöjda över hela världen!

 

Ett bra tips för att förlänga livslängden på ditt nya ljus och bibehålla kvaliteten är att ?snoppa av? veken lite grann varje gång innan man tänder ljuset, så att veken är ca 6 mm lång. Att följa tillverkarens riktlinjer för varje ljus rekommenderas.

Omdömen

Skriv en recension

Voluspa Ambre Lumiere Decorative Tin Candle 99g

Voluspa Ambre Lumiere Decorative Tin Candle 99g