Information

Nyheter

Vår butik

Vår butik

Öppet Mån-Fre 10-20 Lör-Sön 10-18

Smycken

Helt underbara smycken från Helsingborgsföretaget Bud to Rose. Dem hyllar personlighet och individualitet och detta visar sig i kontrasterna och motsatserna som ger liv åt varje smycke, vilket man ser i valet av material, mönster och former. Man blandar det feminina och kvinnliga med det coola, det tuffa med det söta och det hårda med det mjuka....

Helt underbara smycken från Helsingborgsföretaget Bud to Rose. Dem hyllar personlighet och individualitet och detta visar sig i kontrasterna och motsatserna som ger liv åt varje smycke, vilket man ser i valet av material, mönster och former. Man blandar det feminina och kvinnliga med det coola, det tuffa med det söta och det hårda med det mjuka. 

Namnet "Bud to Rose" symboliserar grunderna i detta och låter de rena och skarpa linjerna hos en blomsterknopp möta det mjuka och feminina hos en ros.

Kvinnan bakom designen - Diddi Design - hämtar sin inspiration till smyckena i de enkla och raka linjerna som Skandinavisk design innebär men mixar detta med erfarenhet och upplevelser från sina många resor runt om i världen och skapar på så sätt unika och inte minst individuella smycken för var och en.

Mer

Smycken Det finns 36 produkter.

per sida
Visar 1 - 24 av 36 artiklar
Visar 1 - 24 av 36 artiklar