Makalöst

Makalöst är en Heminrednings- och Presentbutik som startades i Svalöv 1999. Tanken var till en början att sälja av lite varor från grossisthandeln som vi bedrev i Svalöv, Torrlösa men det visade sig bli mycket mer än så. Snart var Makalöst en etablerad butik i Svalöv och kunder kom från hela Skåne för att handla i vår lilla butik, många gjorde det till en dagsutflykt med fikakorg för att komma och hälsa på oss. Framför allt var det den stora mixen av varor till väldigt bra priser som lockade.

2009 startades nästa butik upp och denna gång i Löddeköpinge. Stora, fina lokaler gjorde att vi kunde utöka sortimentet ännu mer och efter ett tag sålde vi butiken i Svalöv för att kunna satsa fullt ut på denna nya butik.

Butiken i Löddeköpinge har sedan starten bytt lokaler ett par gånger och ligger sedan hösten 2015 på Galleria Center Syd i nya, fräscha lokaler.

Vi är idag en butik som säljer allt från ljus, lyktor och heminredningsdetaljer till textilier, smycken, husgeråd och mindre möbler - kort och gott hittar ni det mesta hos oss – till Makalösa priser. makalöst billigtM