Doftolja Jul Kanel Glögg Pepparkaka Apelsin 4-pack Interlam

kanel/glögg/pepparkaka/apelsin

Ny produkt

96,00 kr inkl.

Mer information

 

Ett paket av fyra underbara dofter från Interlam för att skapa julstämning.

Paketet består av följande fyra dofter:

Kanel: En söt och kryddig doft som värmer en frusen själ

Glöggkryddor: En varm doft av julens alla kryddor

Pepparkaksbak: En hemtrevlig doft som påminner om att julen snart är här.

Apelsin: Frisk och fruktig doft av nyskalade apelsiner

Glasflaska med barnsäker droppkork. 

Varje flaska innehåller 10ml


Så här kan du använda parfymoljor.

För väldoft i rummet

Doftkrus Häll lite doftande olja i doftkruset. Oljan tränger sakta ut genom krusets porösa väggoch sprider väldoft i rummet. Doften varar längre om du först stoppar i lite bomull i kruset.

Doftsten Häll lite olja på doftstenen. Stenen är porös och suger in oljan som sedan sakta avdunstar och sprider väldoft i rummet eller skåpet.

Doftpomander Detta är ett doftkrus som släpper ut doften genom små hål i väggen. Stoppa lite bomull i pomandern så sugs oljan upp av bomullen och sprids i rummet.

Aromalampor Aromalampan tillverkas ofta i två delar. En undre del där du placerar ett värme- ljus, och en övre skål där du häller i lite vatten. Om du droppar några droppar doftolja i vattnet i skålen kommer doften att spridas då vattnet värms av värmeljuset.

Potpourrier Potpourrier består av torkade blommor och andra växtdelar. Du kan göra ett eget potpourri av blommor och andra växtdelar som du torkar, eller också har du redan ett potpourri som inte doftar längre. Droppa några droppar doftolja på potpourriet och rör om så doftar det gott igen.

Tvål Sätt doft på egentillverkad tvål med doftoljor. Speciella tvålsatser finns att köpa i hobby butiker.

Doftljus Smält gamla ljusrester i vattenbad. Tillsätt doftolja till ljusmassan precis innan du gjuter dina ljus. Vekar och ljusmassa finns att köpa i hobbybutiker eller hos färghandlare.

Doftkuddar Du kan sy små tygpåsar och fylla dom med något absorberande material. Du kan använda torrt sågspån av bok eller björk, renlav, bomull eller annat som kan suga upp doftolja och inte har en egen doft. Lägg materialet som skall doftsättas i en plastpåse och droppa doftolja över det. Skaka om påsen och upprepa tills du fått lagom doft. Använd inte så mycket doftolja så att fyllnadsmaterialet blir fuktigt.

Badet Några få droppar doftolja i badvattnet ger en härlig doft i badrummet.

Ångstrykjärnet Fyll vatten på en flaska. Droppa några droppar doftolja i vattnet. Skaka om ordentligt innan du fyller vattnet på ångstrykjärnet. Ger härlig doft när du stryker.

Strykning Använder du sprayflaska med vatten då du stryker kan du ge vattnet doft genom att droppa några droppar doftolja i vattnet. Kom ihåg att skaka flaskan ordentligt före varje sprayning.


Vi samfraktar alltid och du betalar endast frakt för den produkt som har högst frakt.


Makalöst är en Heminrednings- och Presentbutik som startades i Svalöv 1999. Tanken var till en början att sälja av lite varor från grossisthandeln som vi bedrev i Svalöv, Torrlösa men det visade sig bli mycket mer än så. Snart var Makalöst en etablerad butik i Svalöv och kunder kom från hela Skåne för att handla i vår lilla butik, många gjorde det till en dagsutflykt med fikakorg för att komma och hälsa på oss. Framför allt var det den stora mixen av varor till väldigt bra priser som lockade.

2009 startades nästa butik upp och denna gång i Löddeköpinge. Stora, fina lokaler gjorde att vi kunde utöka sortimentet ännu mer och efter ett tag sålde vi butiken i Svalöv för att kunna satsa fullt ut på denna nya butik.

Butiken i Löddeköpinge har sedan starten bytt lokaler ett par gånger och ligger sedan hösten 2015 på Galleria Center Syd i nya, fräscha lokaler.

Vi är idag en butik som säljer allt från ljus, lyktor och heminredningsdetaljer till textilier, smycken, husgeråd och mindre möbler - kort och gott hittar ni det mesta hos oss – till Makalösa priser - makalöst billigt!

Makalöst Heminredning & Presenter

Marknadsvägen 7 (Galleria Center Syd)

246 42 LÖDDEKÖPINGE

Tel: 046-71 00 90

Öppet: Mån-Fre 10-20  Lör-Sön 10-18

Omdömen

Skriv en recension

Doftolja Jul Kanel Glögg Pepparkaka Apelsin 4-pack Interlam

Doftolja Jul Kanel Glögg Pepparkaka Apelsin 4-pack Interlam