Reducerat pris! Voluspa doftljus Prosecco Bellini 25 tim metallburk

Voluspa doftljus Prosecco Bellini 25 tim metallburk

V26119

Ny produkt

139,00 kr inkl.

-20,00 kr

159,00 kr inkl.

Mer information

 


Voluspa är kända för sina lyxiga doftljus i vackra glas- och plåtburkar. Detta ljus kommer i plåtburk med vackert och exklusivt mönster. Behaglig doft av persikoskal med söta urkärnade aprikoser sammanrört med fint socker och iskall, mousserande Prosecco. Brinntid: 25 timmar. 99 gram.

Voluspas ljus är fantastiskt lyxiga och härligt aromatiska och sprider värme och väldoft. Ljusen är med sitt lyxiga utseende i vackra förpackningar en omtyckt inredningsdetalj i hemmet och har blivit något av ett måste för många. Dofter som du inte visste fanns, hittar du bland Voluspas underbara doftljus.

 

Voluspa har en krämig kokosfettblandning som förstärker doftljusens doft. Grundarna har uppnått sitt mål att göra superexklusiva doftljus. Voluspas doftljus har genom åren blivit otroligt populära och gör kunder nöjda över hela världen!

 

Ett bra tips för att förlänga livslängden på ditt nya ljus och bibehålla kvaliteten är att ”snoppa av” veken lite grann varje gång innan man tänder ljuset, så att veken är ca 6 mm lång. Att följa tillverkarens riktlinjer för varje ljus rekommenderas.

Omdömen

Skriv en recension

Voluspa doftljus Prosecco Bellini 25 tim metallburk

Voluspa doftljus Prosecco Bellini 25 tim metallburk