VOLUSPA Doftljus Prosecco Bellini 2 vekar, plåtburk 312 gram

V2639

Ny produkt

Varning: Sista varan i lager!

249,00 kr inkl.

Mer information

 

Voluspa är kända för sina lyxiga doftljus i vackra glas- och plåtburkar. Detta ljus kommer i plåtburk med vackert och exklusivt mönster. En underbar doft av persikoskal och söta urkärnade aprikoser rört samman med fint socker och iskall Prosecco. 50 h brinntid.

Mått: 6x11cm

Voluspas ljus är fantastiskt lyxiga och härligt aromatiska och sprider värme och väldoft. Ljusen är med sitt lyxiga utseende i vackra förpackningar en omtyckt inredningsdetalj i hemmet och har blivit något av ett måste för många. Dofter som du inte visste fanns, hittar du bland Voluspas underbara doftljus.

 

Voluspa har en krämig kokosfettblandning som förstärker doftljusens doft. Grundarna har uppnått sitt mål att göra superexklusiva doftljus. Voluspas doftljus har genom åren blivit otroligt populära och gör kunder nöjda över hela världen!

 

Ett bra tips för att förlänga livslängden på ditt nya ljus och bibehålla kvaliteten är att ?snoppa av? veken lite grann varje gång innan man tänder ljuset, så att veken är ca 6 mm lång. Att följa tillverkarens riktlinjer för varje ljus rekommenderas.


Vi samfraktar alltid och du betalar endast frakt för den produkt som har högst frakt.

Omdömen

Skriv en recension

VOLUSPA Doftljus Prosecco Bellini 2 vekar, plåtburk 312 gram

VOLUSPA Doftljus Prosecco Bellini 2 vekar, plåtburk 312 gram